Звезда: Валенсија кажњава сваки пад у игри

УТАКМИЦА 3. КОЛА Д ГРУПЕ ЕВРОЛИГЕ ИЗМЕЂУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ВАЛЕНСИЈЕ У ЧЕТВРТАК ОД 19 САТИ У „КОМБАНК АРЕНИ“

Маркус Вилијамс и Дејан Радоњић

        Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да ће његовој екипи бити потребна велика подршка навијача јер је Валенсија противник који зна да казни сваки пад у игри ривала.

        - Валенсија је изузетно квалитетна екипа, искусни су на спољним позицијама, а ништа мање нису опасни ни под кошем. Заслужују респект свих екипа, па и нас. Карактерише их чврста игра и морамно да будемо сконцентрисани свих 40 минута. Овом младом тиму потребна је поршка навијача како би забележили победу - рекао је Радоњић на конференцији за новинаре у „Комбанк арени”.

        Радоњић је додао да Валенсија, уз Реал и Барселону, спада међу најбоље шпанске клубове, као и да највећа опасност прети од Бојана Дубљевића.

        - Дубљевић је значајан за Валенсију, али они имају још десет играча са великим искуством и сјајним каријерама и морамо да се посветимо читавом тиму, а не само Дубљевићу, иако је реч о играчу са NBА перспективом - оценио је Радоњић.

        Он је додао да је здравствени билтен екипе добар и да ће се Звезда у комплетном саставу супротставити Валенсији.

        Словеначки репрезентативац Јака Блажич рекао је да ће црвено-бели морати да поправе грешке из меча против Естонаца, и да заиграју као у првом колу против Галатасараја.

        - Чека нас тешка утакмица, Валенсија је одличан тим који је прошле године освојио Еврокуп, морамо да играмо добро и у нападу и у одбрани. Добро смо се спремили и надам се да ћемо на прави начин спровести у дело идеје тренера Радоњића - рекао је Блажич.

        Утакмица трећег кола Д групе Евролиге између Црвене звезде и Валенсије игра се у четвртак у „Комбанк арени“ од 19 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари