Звезда: Тежак меч - Задар: Стиже најбољи тим

ЦРВЕНО-БЕЛИ СВЕСНИ ДА НА ПРВОМ ГОСТОВАЊУ ОВЕ СЕЗОНЕ МОРАЈУ ДА ОДИГРАЈУ НА НАЈВИШЕМ НИВОУ

        Црвена звезда у трећем колу АБА лиге у четвртак гостује у Задру. Биће то прво гостовање црвено-белих у новој сезони, након две стартне победе на домаћем терену, против екипе МЗТ и Цедевите.

        Шампион АБА лиге са опрезом дочекује меч у дворани Крешимир Ћосић, традиционално неугодном терену за све екипе.

       „Улазимо у добар ритам, али смо свесни да нас чека врло тешка утакмица у Задру против екипе која је почела добро сезону, без обзира на пораз у Подгорици. Да треба да будемо врло опрезни, говори нам и припремни период нашег противника, односно утакмице које су одиграли, посебно на турниру у Задру. Јасно је да ћемо морати да одиграмо на највишем нивоу, да будемо сконцентрисани, како бисмо стигли до победе“, изјавио је Марко Симоновић пред пут у Далмацију.

        Задрани су на почетку нове сезоне остварили половичан учинак. У првој рунди пред домаћом публиком у драматичном финишу победили су ФМП, а онда су у недељу поражени од Будућности у Подгорици.

        Тренер Задрана Анте Матуловић истиче да његовој екипи на мегдан стиже најтежи могући ривал.

       „Звезда је далеко најбоља екипа у овој лиги. За мене су и највећи фаворити за титулу, стабилан евролигаш који ће још и појачати своје редове. Нама остаје да пробамо да пружимо што бољи отпор. Играћемо најбоље што можемо, па ћемо видети за шта је то довољно“, изјавио је за Радио Задар Матуловић.

        Утакмица 3. кола АБА лиге Задар - Црвена звезда на програму је у четвртак од 19 часова уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари