Звезда отпутовала у Русију на меч са Униксом

ДА ОДИГРАМО СА ДОБРОМ ЕНЕРГИЈОМ БЕЗ ОБЗИРА НА ИЗУЗЕТНО НАПОРАН ПУТ, РЕКАО ЈЕ РАДОЊИЋ

        Црвена звезда је јутрос летом за Москву започела напоран пут и серију од три утакмице које ће одиграти у пет дана. Током тог периода екипа Дејана Радоњића превалиће скоро 9.000 километара и промениће шест авиона. После Казања, следи пут у Загреб на меч са Цибоном у суботу у АБА лиги, а онда и гостовање Бамбергу у уторак у 7. колу Евролиге.

        Прва станица је Казањ.

        Црвено-бели ће сутра против Уникса одмерити снаге у 6. колу Евролиге.

        Тренер Дејан Радоњић очекује тежак меч против тима који је недавно довео двојицу нових играча из САД.

        „Очекује нас дуел против екипе која има велики квалитет, и која се у међувремену пред нашу утакмицу додатно појачала ангажовањем Брауна и Џонсона. Одиграли су неколико добрих утакмица у Евролиги које су губили у неизвесним завршницама, али колико вреде и могу показали су победом над Фенербахчеом у Истанбулу“, рекао је Радоњић.

        Он је анализирао ривала, који је ове сезоне у Евролиги остварио скор 1-4.

        „Предводи их изванредни Кит Ленгфорд који игра у великој форми, али је и остатак тима изузетно квалитетан. Сачували су нуклеус тима из прошле сезоне у којој су подсетићу, у конкуренцији клубова који су са великим успехом играли и саму завршницу Евролиге, обезбедили пласман у Евролигу кроз своје ВТБ такмичење играјући финале са ЦСКА. Међутим, желимо да одиграмо са добром енергијом и да без обзира на изузетно напоран пут, прикажемо добру партију у Казању“, рекао је тренер Црвене звезде.

        Црвено-бели ће у дворани у којој су играли и полуфинале Еврокупа тренирати током вечери, а меч се игра у четвртак од 17 часова по средњеевропском времену.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари