Звезда опет кажњена, најдрастичније до сада

ЗБОГ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ, ПОЛИЦИЈЕ И ГЛЕДАЛАЦА КОЈИ СУ ЗАУЗИМАЛИ СТЕПЕНИЦЕ И ПРОЛАЗЕ У ДВОРАНИ

        Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком постао је изгледа редовна „муштерија“ Евролиге.

        Још једном ове сезоне црвено-бели су кажњени због пропуста у организацији утакмице. Овај пут најдрастичније до сада - мораће да плате чак 12 хиљада евра!

        Само у 2017. години, Звезда је Евролиги платила 28.500 евра на казне.

        Најновија стигла је због дешавања током утакмице 15. кола, против московског ЦСКА.

        „Како је званично у својој одлуци навео дисциплински судија Евролиге, КК Црвена звезда Телеком кажњава се због великог броја чланова обезбеђења, полиције и гледалаца који су заузимали степенице и пролазе у дворани Комбанк Арена“, наводи се у саопштењу црвено-белих и додаје:

        „Клуб још једном апелује на све који долазе на утакмице КК Црвена звезда Телеком у Евролиги, и поред чињенице да је атмосфера коју праве наши навијачи јединствена у Европи, да се придржавају свих упутстава и апела које клуб шаље пред велике европске мечеве. Због све више прекршаја и казни које стижу на адресу клуба, КК Црвена звезда Телеком долази у апсурдну ситуацију да новац који зарађује од продаје улазница и победа у Евролиги, практично враћа у касу те организације у Барселони, и то у тренутку када је финансијска ситуација изузетно тешка!“.

        Црвено-бели наводе и да је новац који ће бити принуђени да плате достигао суму коју клуб приходује од једне утакмице у дворани Александар Николић или од једне победе у Евролиги.

        Наредни дуел у елитном такмичењу, Звезда има у четвртак у Београду против Галатасараја (19 часова).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари