Жеравица: Звезда изабрала погрешан приступ

ПОД КОШЕМ ОЧАЈНИ, МАЛИ БРОЈ АСИСТЕНЦИЈА, А ПРЕВИШЕ ФОРСИРАЛИ ШУТ ЗА ТРИ, СА ТАКВОМ ИГРОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕДИ МАКАБИ

Ранко Жеравица

          Искусни кошаркашки сртучњак Ранко Жеравица коментарисао је дуел Црвене звезде и Макабија, баш онај у коме су црвено-бели изгубили можда последњу практичну шансу за пласман у Топ 16 фазу Евролиге. Замерки је доста:

          - Катастрофално! Онако лоша тимска игра је недопустива. Под кошем смо били очајни, имали смо мали број асистенција, а превише смо форсирали шут ван линије 6.75. Игра у рекету је била стварно лоша, играчи Звезде су изабрали погрешан приступ мечу, јер овако јаку екипу као што је Макаби не можете да добијете са таквим начином игре - јасан је Жеравица.

          Могла је чета Дејана Радоњића победом против „Поноса Израела“ да побољша своје шансе за пласман у ТОП 16, док сада морају да траже бодове на тешким гостовањима.

          - Шансе су сада сигурно умањене, много би другачије било да су успели да славе. Сада пласман у наредну фазу неће зависити само од њих већ и од резултата других утакмица. У таквим ситуацијама је увек тешко рећи колике су Звездине шансе за ТОП 16.

          На врхунцу задатка у дворани „Пионир“ били су фантастични навијачи који су све време бодрили своју екипу.

          - Публика ме је одушевила. Заиста су приредили једно незаборавно вече и показали на који начин треба да се навија и како треба да се пружа подршка својим љубимцима. Треба им честитати на оваквом навијању - закључио је Ранко Жеравица.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари