Вујошевић: Симбиоза два најмоћнија клуба

ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА РЕКАО ДА ЊЕГОВА ЕКИПА МОРА ДА БУДЕ МАКСИМАЛНО АНГАЖОВАНА У МЕЧУ ЈАДРАНСКЕ ЛИГЕ ПРОТИВ БУДУЋНОСТИ

Душко Вујошевић

        - Будућност је пројекат иза ког стоји држава, а и власник компаније „Воли“ Драган Бокан, који се баш заљубио у кошарку и одваја озбиљна средства за црногорску кошарку, а видим чак и да често долази у госте и да спонзорише и Звезду. Интересантна је симбиоза та два клуба - казао је Вујошевић новинарима у Хали Пионир.

        Партизан ће сутра у Хали Пионир у 13. колу регионалне Јадранске лиге дочекати Будућност.

        - Пред ову утакмицу морамо бити свесни опасности која нам прети, пре свега од екипе Будућности, али и од неких пратећих конотација, које проистичу из поменуте симбиозе - додао је он.

        Вујошевић је казао његава екипа не може да калкулише пред дуел с другопласираном екипом Јадранске лиге.

        - Будућност је екипа која из године у годину све боља. Ове сезоне они виде своју прилику да изборе учешће у финалу Јадранске лиге и да на тај начин дођу до учешћа у Евролиги - казао је Вујошевић.

        Тренер црно-белих казао је да ће Едо Мурић неће наступити против Будућности због повреде рамена, а да су упитни Ђорђа Гагића и Александра Павловића.

        - Сутра ћемо знати каква је ситуација са Гагићем и Павловићем, али очекујем да ћемо бити у скоро комплетном саставу, само без Мурића - казао је Вујошевић.

        Он је позвао навијаче да сутра дођу у Пионир и пруже подршку црно-белима.

        - Надам се да ће важност меча препознати и публика, која ће доћи у Халу Пионир и од њега направити домаћи терен. Играчи и навијачи морају да буду свесни важности утакмице, па да сразмерна томе буде и њихова ангажованост - рекао је Вујошевић.

        Шеф стручног штаба Партизана поновио је да клуб тражи новог плејмејкера, али да финансијска ситуација у клубу, али и тржиште не иду њима у корист.

        Партизан у утакмицу против Будућности улази с петог места на табели и скором од по шест победа и пораза, док је Будућност друга с 10 тријумфа из 12 мечева.

        Утакмица између Партизана и Будућности играће се сутра од 19.00 у Хали Пионир.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари