Вујошевић: Партизан шампион док се не заврши F4

ОВАЈ ТУРНИР ЈЕ КРЕШЕНДО ЦЕЛЕ СЕЗОНЕ, МЕЧ СА ЦЕДЕВИТОМ КАО И СВАКИ ДРУГИ, УЛОГ ЈЕ ОГРОМАН, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ПРЕД ПОЛУФИНАЛЕ

Душко Вујошевић

        Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је пред полуфинале фајнал фора АБА лиге и дуел са Цедевитом да се нада да ће његов тим одбранити титулу шампиона регионалног такмичења и да победничко прстење неће мењати власника.

        - Док се не заврши Фајнал-фор Партризан је шампион, брани трофеј, а надам се да ће прстен остати на старом месту. Овај турнир је крешендо целе сезоне, али мечу приступамо као и сваком другом. Очекује нас изузетно важан меч, улог је пласман у Евролигу, што за нас значи и преживљавање клуба - рекао је Вујошевић на конференцији за новинаре у Комбанк арени.

        Црно-бели у петак од 20 часова играју против Цедевите, док се данас у првом полуфиналу састају Црвена звезда и Цибона.

        - Респектујемо Цедевиту, добро су селектирана екипа, имају одличног тренера и логистику, као и стабилну материјалну ситуацију. Добро се познајемо, играли смо два пута ове сезоне. Храброст је остати усправан и под притиском - додао је Вујошевић.

        Тренер Партизана је позвао навијаче да подрже црно-беле и навијају спортски без националистичких испада. Капитен Партизана Жофри Ловерњ као посебну опасност у тиму Цедевите издвојио је Нолана Смита, Јусуфа Нуркића и Мира Билана.

        - Очекујемо веома тешку утакмицу, изузетно је значајна због пласман у Евролигу. Поштујемо Цедевиту и спремни смо да се боримо до краја за победу - рекао је Ловерњ.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари