Вујошевић: Одлука неправедна и неразумна

ЗБОГ ИСКЉУЧУЈУЋЕ ТЕХНИЧКЕ КОЈУ ЈЕ ДОБИО НА МЕЧУ СА МЕГОМ

ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ЈЕ КАЖЊЕН СА ТРИ УТАКМИЦЕ СУСПЕНЗИЈЕ

Душко Вујошевић

        Челници АБА лиге изрекли су казну тренеру Партизана - Душко Вујошевић је суспендован три утакмице у регионалном такмичењу због искључења на утакмици са Мегом.

        У 11. колу јадранског такмичења тренер београдског клуба, у дворани „Пионир“, ушао је у сукоб са судијама и приговора на њихов рад па је добио другу техничку грешку која представља аутоматско искључење са меча.

        - Скандалозна одлука. На утакмици сам реаговао на одлуку судије Војиновића који је досудио личну грешку Милутинова. На снимку се види да није било контакта, реакција моја није била на нивоу и дата је техничка, оправдано. Онда долази Белошевић и без икаквог разлога даје ми искључујућу. Каже се да је било покушаја претње, не знам о каквим претњама се ради. Псовки је било и за то се техничке дају. Белошевић каже да је било покушаја физичког напада, идиот. Какав физички напад. Знам ја њега, какав је апостол истине. Јесам се изнервирао. После искључења сам реаговао, али да се то тумачи као физички напад, то је идиотлук. Играју се прљаве игре. Одлука је неразумна, неправедна, од мене прави некога ко ће ту лигу да пропагира у било ком смислу - рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић пред меч са Црвеним октобром у Београду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари