Вујошевић: Наставља се рушење Партизана

„ВЕЛИКИ СПОНЗОРИ НЕ МОГУ ДА СЕ ДОБИЈУ АКО (ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ АЛЕКСАНДАР) ВУЧИЋ ТО НЕ ДОЗВОЛИ“

Душко Вујошевић

        Тренер црно-белих најавио крај исцрпљујуће саге о могућем повратку сјајног крила. Критике медијима, држави, али и свом клубу.

        Екипа Партизана у недељу од 19 часова игра важну утакмицу 9. кола АБА лиге против Цибоне.

        Навијачи би тог дана требало да сазнају и да ли ће Саша Павловић у наставку сезоне опет обући црно-бели дрес, после паузе од пет месеци.

        Тренер српског првака Душко Вујошевић критиковао је медије који су претходних дана и недеља објављивали да је Павловићев потпис само формалност, пошто је договор већ постигнут.

         „Питам те медије где је Саша, пошто су написали да је дошао? Има ли обзира према истини? Павловић има још понуда, поред наше. У недељу ће се знати његова одлука. Ако дође, зна своју одговорност“, саопштио је Вујошевић.

        Он се осврнуо и на гласине о плејмејкеру из САД.

        Подсетимо да је пре неколико дана био актуелан Керон Џонсон из Лудвигсбурга, пре тога Данијел Јуинг (то је Вујошевић признао), па и Бо Мекејлеб, што је било за рубрику „веровали или не“.

         „Не треба навијачи пуно да се играју по Twitter-у. Као, виђен је (спортски директор, Драган) Тодорић на ВМА са човеком црне расе. Једино ако му је позлило, па га је Дало водио“.

        Трофејни стратег у причи о појачањима се дотакао и финансијске ситуације у клубу.

         „Наставља се стратегија урушавања Партизана (који је ових дана проглашен најбољим спортским брендом Србије, заједно са Аном Ивановић и Новаком Ђоковићем). Људи на позицијама власти не желе добро Партизану и знају како да га гуше. Продужетак сарадње са Телекомом зависио је од воље једног човека...“.

         „Не знам како ћемо играчима исплатити плате, које већ сада пуно касне. При чему они раде и понашају се као да су плаћени у минут“.

         Црно-бели се налазе у групи тимова у средини табеле АБА лиге, са скором 4-4, док је Цибона девета са 3-5.

          „Много пута сам понаваљао приче о нашој ситуацији, о томе што смо изгубили шест играча из прошле сезоне и морали поново да правимо екипу. Основа селекције је добра, али је потребно много рада и мисионарске посвећености кошарци да бисмо напредовали“.

         Вујошевић је имао коју реч критике и за свој клуб.

          „Велики спонзори не могу да се добију ако (премијер Србије Александар) Вучић то не дозволи. Али, неке друге ствари, као што је незаказивање утакмице у исто време са фудбалским клубом, то сигурно може“.

         Фудбалери Партизана дочекују Напредак у недељу од 17 часова, тако да навијачи који буду отишли на стадион у Хумској улици и одгледали цео меч, теоретски неће моћи да стигну на традиционални кошаркашки екс-YU дерби.

МИЛОСАВЉЕВИЋ ПРОТИВ ХАПОЕЛА

         Капитен Драган Милосављевић пропустиће још три утакмице (Цибона, Банвит, Црвена звезда) и вратити се у тим 3. децембра, у мечу 8. кола Еврокупа против Хапоела.

         Његова пауза због тешке повреде колена тако ће потрајати десет и по месеци.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари