Вујошевић: Надам се да ће нас Месина „пустити”

ТРЕНЕР ЦРНО-БЕЛИХ ПОДСЕТИО ЈЕ ДА СУ МОСКОВЉАНИ УЛОЖИЛИ СКОРО 60 МИЛИОНА ЕВРА У ТИМ И ДА СРАЗМЕРНО ТОМЕ ИМАЈУ ВИСОКЕ АМБИЦИЈЕ

      Душко Вујошевић

        Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да је ЦСКА фаворит у предстојећој утакмици у Евролиги и поручио да се нада како ће тренер Московљана Еторе Месина „пустити” црно-беле да прођу у Топ 16 фазу.

        - Реално говорећи фаворит је ЦСКА, али нама остаје нада да ће Месина да нас пусти. Јер, кад је тешко - Месина - рекао је Вујошевић са јасном алузијом на спекулације да је тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић у претходном колу пустио свој некадашњи клуб да победи у Истанбулу.

        Он је додао да је свима јасно шта црно-белима доноси дуел против ЦСКА.

        - Задовољни смо што у последње коло улазимо са шансом да победом дођемо до Топ 16 фазе. То је велики капитал за овај тим, ако хоћеш да будеш шампион, мораш да трчиш са шампионима - истакао је Вујошевић.

        Тренер црно-белих подсетио је да су Московљани уложили скоро 60 милиона евра у тим и да сразмерно томе имају високе амбиције.

        Упитан да прокоментарише најаве да ће нови селектор Србије бити Александар Ђорђевић и да ли је њега неко контактирао, Вујошевић је рекао:

        - Ко год буде изабран на то место имаће моју пуну подршку и подршку целог Партизана, као клуба који је дао највише репрезентативаца. Ја сам имао једно ружно искуство својевремено и да ме је неко звао и питао сада, размислио бих о томе, али питање је до чега би то размишљање довело. Свестан сам своје позиције, да ме навијачи Партизана много воле, а навијаче Звезде много не воле - нагласио је Вујошевић.

        Према његовим речима Богдан Богдановић биће спреман за меч, иако је против Будућности играо под ињекцијама, као и да неће много размишљати о мечу Нантер - Фенербахче, упркос томе што би победа турског тима значила и пролаз црно-белих, без обзира на исход меча у Пиониру.

        Американац Тарес Кинзи истакао је да очекује тешку и неизвесну утакмицу, али и победу.

        - Сетимо се убедљивог пораза у Москви, али више од тог губитка смета ми што смо тада остали без Леа Вестермана, који се повредио. Морамо да победимо, па макар и са једним поеном разлике.

        Утакмица 10. кола А групе Евролиге између Партизана и ЦСКА игра се у четвртак од 20.45 сати у дворани Пионир.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари