Вујошевић: Велики ниво оптимизма пред финале

ТРЕНЕР АКТУЕЛНОГ ШАМПИОНА НАВЕО ЈЕ ДА СУ ЦРНО-БЕЛИ НА МЕЧУ ОДИГРАНОМ У ЧЕТВРТАК УВЕЧЕ У СВИМ СЕГМЕНТИМА ИГРЕ ДОМИНИРАЛИ

Душко Вујошевић и Велимир Гашић

        Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је после победе над Војводином да је за његов тим од великог значаја што је полуфинална серија плеј-офа Суперлиге Србије завршена у две утакмице.

       - Честитам играчима на победи и уласку у финале. Војводина је екипа која завређује сваку пажњу и нимало случајно није ове године изборила учешће у плеј-офу, односно пласман у Јадранску лигу. Мислим да смо са великом дозом квалитетне припреме, концентрације, односа према игри, дошли у ситуацију да кроз две утакмице решимо полуфиналну серију - изјавио је Вујошевић.

       Тренер актуелног шампиона навео је да су црно-бели на мечу одиграном у четвртак увече у свим сегментима игре доминирали (82:61).

       - То се, пре свега, односи на прву четвртину, која је у доброј мери одредила ток утакмице. Када кажем доминирали, мислим на сам начин игре у одбрани, на велики број контранапада који се из таквог начина игре у дефанзиви отворио. Практично, после такве наше игре било је врло тешко да се екипа Војводине врати у утакмицу. Одлична контрола ритма, темпа игре и са тог аспекта сам јако задовољан. Чекамо сада противника у финалној серији, која можда почне већ у недељу, наравно ако то буде Црвена звезда. Припремаћемо се у миру и сигурно је да гајимо велики ниво оптимизма пред финале - истакао је Вујошевић.

       У другом полуфиналу Црвена звезда води против Мега Визуре са 1:0 у победама, а други меч на програму је у петак увече (21.00) у Крушевцу.

       Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари