Тренер Меге: Ипак, Олимпија је - велико име…

МИЛОЈЕВИЋ НА ОВОМ МЕЧУ НЕЋЕ МОЋИ ДА РАЧУНА НА ПОВРЕЂЕНЕ ГЛОГОВЦА И ЧАРАПИЋА

Дејан Милојевић

       Тренер Мега Лекса Дејан Милојевић нада се да ће његови кошаркаши одиграти квалитетно и добро против Олимпије у Сремској Митровици, у првом колу АБА лиге.

      „Обе екипе су промениле много играча у односу на прошлу сезону с тим што је Олимпија променила и тренера. Ипак, Олимпија је велико име, имају респектабилан састав. Добар су и искусан тим и надам се да ће моја екипа одиграти квалитетну и добру утакмицу и да ћемо стићи до победе“, Изјавио је Милојевић.

       Мега ће и ове сезоне имати јако младу екипу, чији је просек година 20,6. Најстарији играч екипе ове сезоне биће Радосав Спасојевић са 24 године.

       Дејан Милојевић на овом мечу неће моћи да рачуна на повређене Стефана Глоговца и Огњена Чарапића који ће сигурно пропустити првих неколико кола у АБА лиги.

       Мега Лекс и Унион Олимпија су се у АБА лиги до сада састајали шест пута уз скор 4:2 за Олимпију.

       Један од најискуснијих играча у екипи Огњен Јарамаз рекао је да Мега спремно дочекује почетак сезоне.

       „У четвртак играмо прву утакмицу АБА лиге против Олимпије. Иза нас су припреме дугачке два месеца, у којима смо одиграли много мечева и драго ми је што смо тај период закључили победом над Лукоилом. Потпуно смо спремни за сезону, дочекујемо је у позитивној атмосфери. Желим да позовем публику у Сремској Митровици да дођу у четвртак од 21.00 у дворану Пинки да нас подрже у што већем броју и да нам помогну да забележимо победу и отворимо сезону на најбољи могући начин“, рекао је Јарамаз.

       Карте су пуштене у продају по цени од 200 динара за трибине и могу се купити у кафићу Пинки, у истоименој хали.

       Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари