Топовски удар повредио тренера Партизана

„ВЕРОВАТНО СУ ГАЂАЛИ МЕНЕ, ЈА САМ ВЕЛИКА МЕТА“ РЕКАО ЈЕ АЛЕКСАНДАР ЏИКИЋ

   Филип Михајловић

        Кондициони тренер Партизана Филип Михајловић, повређен је на кошаркашком вечитом дербију, када је на паркет дворане „Александар Николић“ убачен топовски удар.

        Звезда је у том тренутку водила са 9:0, играла се прва четвртина, а Михајловић се налазио у непосредној близини места пада пиротехничког средства.

        Када је топовски удар пукао, Михајловић је гледао према својој десној нози док је ишао ка клупи црно-белих.

        На конференцији за медије после утакмице, повреде кондиционог тренера потврдио је и кошаркаш Партизана Вања Маринковић.

       „Вероватно су гађали мене, ја сам велика мета“ рекао је шеф стручног штаба Александар Џикић.

        Филип Михајловић је као део стручног штаба у Партизан дошао крајем августа прошле године, а на месту кондиционог тренера заменио је свог брата Младена Михајловића. Младен Михајловић је био кондициони тренер црно-белих од јануара до августа 2016. године, када га је у Бајерну ангажовао селектор Србије, Саша Ђорђевић.

        Подсећамо, у фебруару је током финалног турнира Купа Кораћа у нишком Чаиру повређен Миодраг Радовић, члан Скупштине Кошаркашког савеза Србије. Њему је бакља тешко повредила једно око.

        Бакља је полетела са места где су били навијачи Партизана, а Радовић је изнет на носилима из дворане. У дербију у уторак је још једна бакља пала поред паркета, али су је овог пута бацили навијачи Звезде према Партизановој трибини.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари