Теодосић: Стварно могу да разумем Јокића…

ЈОКА ИЗАБРАО ДА СЕ СПРЕМИ ШТО ЈЕ МОЖДА И РАЗУМЉИВО АКО СЕ ЗНА ДА ЋЕ БИТИ ЛИДЕР ЕКИПЕ

        „Што се тиче Јокића донео је одлуку какву је донео. Јока је изабрао да се спреми што је можда и разумљиво ако се зна да ће бити прва звезда и лидер екипе и неко кога чека последња година уговора. Стварно могу да га разумем“, рекао је капитен кошаркашке репрезентације Србије, Милош Теодосић у ексклузивном интервјуу за „Спортклуб“.

        Али, и надовезао се речима...

        „Да ли бих ја то урадио или не уопште није питање. Нисам био у таквој ситуацији и Јоку не осуђујем, много“.

        Теодосић, који није ни помислио да не наступи овог лета са репрезентацијом Србије на Европском првенству иако је и сам био у несвакидашњој ситуацији - постао је NBA „руки“ са 30 година, тако да му је одмор пред прву сезону са најмање 82 утакмице од 17. октобра ове, до 18. априла наредне године - додао је да ће за „Орлове“ наредни Еуробаскет бити специфичан.

        „Лето је било сјајно са више времена за одмор. Скраћен Салетов списак је једна озбиљна екипа и мислим да имамо квалитет да узмемо једну од медаља. После много година одлазимо на првенство као фаворити уз Шпанију и Француску. Можда буде притисак, али навикли смо. Надам се успешној години“, рекао је Теодосић, који је од дебија за јуниорску репрезентацију 2003. године константно у „погону“ током лета наступајући у најдражем дресу.

        Најављујући његов одлазак у Лос Анђелес Клиперсе, водећи амерички новинари истицали су да га у „Стејплс центру“ чека улога стартера.

        Теодосић то донекле демантује…

        „Опција са Клиперсима ми се највише свидела. Сматрам да ми она највише одговара. Током боравка у Лос Анђелесу нисмо причали да ли ћу бити у петорци или улазити са клупе и како ће све то да изгледа. Има времена“, рекао је 30-годишњи Ваљевац.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари