Стефан Марковић мења Теодосића у ЦСКА?

АКО ТЕО РЕШИ ДА НА КРАЈУ СЕЗОНЕ НАПУСТИ АКТУЕЛНЕ ШАМПИОНЕ ЕВРОЛИГЕ И ОДЕ У NBA ЛИГУ

        Да ли ће Милош Теодосић наредне сезоне играти у NBA лиги? Одговор на то питање још не знамо, али оно што знамо је да се ЦСКА припрема за такав сценарио.

        Наиме, у Москви већ размишљају о томе коме би могли да повере организацију игре ако капитен Србије одлучи да настави каријеру у најјачој лиги света.

        Шпански медији пренели су да је ЦСКА недавно показао интересовање за Немању Недовића, који има опцију у уговору који је потписан до лета 2018, да већ на крају ове сезоне, у случају добре понуде напусти екипу.

        Ипак, није то једини Србин на кога је руски тим „бацио око“.

        Дневник „Сур“ објавио је да ЦСКА неће можда морати далеко да оде у потрагу за новим плејом. Наводно, на мети је Стефан Марковић, бивши члан „Орлова“, који игра сјајну сезону у Зениту из Санкт Петербурга.

        Марковић је ове сезоне у Еврокупу бележио просечно 12 поена и девет асистенција по мечу, а у ВТБ лиги 10 поена, 7,7 асистенција и 4,3 скока. Он је и у у првом мечу четврфинала плеј-офа ВТБ лиге био најзаслужнији за тријумф свог тима против Риге (93:81).

        Српски кошаркаш је тај дуел завршио са „дабл-дабл“ учинком - 13 поена и 11 асистенција, а имао је и пет скокова.

        Екипа ЦСКА је, према писању шпанских медија, спремила понуду за Стефана Марковића, за кога је заинтересована и Барселона. Московљани су вољни да му понуде милион евра по сезони

        Он је недавно изјавио да ће о продужетку сарадње са Зенитом размишљати по окончању сезоне, а да је тренутно фокусиран само на то да његов тим избори пласман у Евролигу следеће сезоне, пошто им то није пошло за руком у Еврокупу.

        „Видећемо шта ће бити када се заврши сезона. Никад не размишљам о томе док траје лига. Нисам чак ни прошле године, када је била доста другачија ситуација. Није то до мене. Ја само да урадим на терену оно што се очекује, а клуб ће већ видети. Нисам око тога оптерећен“, навео је Марковић.

        Дакле, видећемо шта ће бити ако Тео оде, и ако Пефи одлучи да оде...

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари