Селектор објавио списак кошаркашица за ЕП

РЕПРЕЗЕНТАТИВКЕ СРБИЈЕ ЋЕ БРАНИТИ ТИТУЛУ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЧЕШКОЈ ОД 16. ДО 25. ЈУНА

        Селектор женске репрезентације Стеван Караџић саопштио је списак играчица које ће се припремати за Европско првенство у Чешкој, на коме Србија брани титулу.

        На списку су: Ана Дабовић, Соња Петровић, Јелена Миловановић, Невена Јовановић, Саша Чадјо, Тамара Радочај, Сара Крњић, Драгана Станковић, Александра Црвендакић и Адријана Кнежевић. Позване су и Тина Јовановић, Маја Шкорић, Сања Мандић, Александра Станаћев, Тијана Ајдуковић и Нина Богићевић.

        Кошаркашице Србије окупиће се у 15 часова у хали „Ранко Жеравица“, одакле ће кренути на Златибор на први део припрема за Европско првенство, које ће се од 16. до 25. јуна одржати у Чешкој.

        Екипа ће на Златибору боравити до 20. маја и за то време ће одиграти две тренинг утакмице затвореног типа са репрезентацијом Црне Горе.

        После Златибора екипа се враћа у Београд, а затим ће учествовати на турниру у Карловим Варима.

        Од 31. маја до 14. јуна српске кошаркашице ће се припремати у Београду, где ће одиграти три пријатељске утакмице са Јапаном.

        Караџићу ће у стручном штабу помагати тренери Игор Поленек и Драган Вуковић, Горан Топић је скаут, а кондициони тренер је Александар Лукман.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари