Александар Ђорђевић одбио и Реал Мадрид

„НЕ ЖЕЛИМ ДА ЗБОГ ПОСЛА У КЛУБУ НАПУСТИМ ДРУГУ НАЈБОЉУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ НА СВЕТУ, ОСТАЋУ ЛОЈАЛАН СРБИЈИ, ЈЕР САМ ТО ОБЕЋАО“

Александар Саша Ђорђевић

        Селектор „А“ репрезентације Србије Александар Ђорђевић неколико је пута истакао да не жели да „седи на две столице“ и да паралелно ради и на клупи државног тима и на клупи неког клуба.

        Такве инструкције дао је својим заступницима и када је Олимпијакос био заинтересован да га доведе и при том ставу је и данас, у данима када шпански медији гласно спекулишу да би могао да замени Пабла Ласа на клупи Реала.

         „Не желим да због посла у клубу напустим другу најбољу репрезентацију на свету. Имајући у виду моје принципе и професионализам, таква опција је искључена. Остаћу лојалан Србији, јер сам то обећао. Било би заиста неодговорно са моје стране да прихватим понуду евролигаша, када треба мислити на предстојеће Европско првенство. Не волим да остављам послове недовршеним. Можда би неко изабрао другачије, ја не…“.

        Отклоњена је још једна дилема. Ђорђевић ће и у наредном периоду бити потпуно посвећен припремама за Европско првенство, на којем би репрезентација Србије могла да се квалификује за Олимпијске игре у Рију.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари