Радуљица повређен, седам дана ван паркета…

КОШАРКАШ АРМАНИЈА И СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ЗБОГ ЛАКШЕ ПОВРЕДЕ ПРОПУШТА ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ У ИТАЛИЈАНСКОЈ ЛИГИ

   Мирослав Радуљица

        Армани је освојио први трофеј на старту нове сезоне, јер је у финалу Суперкупа Италије победио Авелино (90:72), али је остао и без помоћи Мирослава Радуљице.

        Српски репрезентативац је на полуфиналном дуелу против Кремоне морао рано да напусти паркет, јер је искренуо скочни зглоб.

        Клуб је саопштио да је после детаљних снимака утврђено да није реч о тежој повреди, и да не би требало дуже да одсуствује.

       „Мирослав Радуљица је доживео истегнуће зглоба леве ноге, након чега је му је већ одређена терапија и он је почео са рехабилитацијом. Процена је да ће бити спреман да се врати за седам дана“, стоји у саопштењу Арманија.

        То значи да ће српски центар највероватније пропустити почетак сезоне у италијанској лиги, односно меч првог кола 2. октобра, када Армани гостује Капо д'Орланду.

        У италијанском клубу верују да би он требало да буде фит за старт Евролиге и први дуел против Макабија из Тел Авива, који је на програму 13. октобра у Милану.

        Радуљица је у јулу потписао уговор са Арманијем на две године, уз опцију да већ после прве сезоне може да напусти клуб и оде у NBA лигу. Претходну сезону провео је у Панатинаикосу.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари