Радуљица: „Иди, бре… замало - да рикнем!“

КАПИТЕН ТЕОДОСИЋ ОЦЕНИО ПОСЛЕ МЕЧА СА ХРВАТСКОМ ДА ОВАКВЕ ПОБЕДЕ (86:83) НИСУ „СЛАЂЕ“

Мирослав Радуљица

        „Изгледа да увек мора неизвесно. Није ово слађе, ма где је слађе. Ја два дана нисам спавао. Ем је четвртфинале, ем против Хрвата. Играли смо нервозно скоро целу утакмицу осим треће четвртине, коју смо играли у нашем ритму. На крају, одлична наша победа“, рекао је Теодосић.

        Сада следи Аустралија у полуфиналу и прилика за реванш за пораз у групи.

        „Имамо лепу шансу да играмо против екипа против којих смо видели да можемо. Мислим да смо уз Кину једина екипа која има само једног NBA играча и то сигурно говори нешто. Они су апсолутни фаворити, али борићемо се до краја, као до сада“, додао је Теодосић.

        Емотиван после меча био је и Мирослав Радуљица.

        „Хвала богу. Иди, бре, замало да рикнем. Шалим се. Не шалим се, јако тешко смо играли и били нервозни, поготово у првом полувремену. У трећој четвртини смо кренули из одбране и створили смо предност која нас је држала до краја. У завршници смо били углавном мирне руке и идемо у полуфинале“, рекао је Мирослав Радуљица новинарима после меча.

        „Дефинитивно није мала ствар, поготово јер Србија први пут учествује. Мислим да смо показали да можемо да играмо против њих“, додао је центар „Орлова“.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари