Радоњић: У другом полувремену - празнично

„ЦРВЕНО-БЕЛИ“ САВЛАДАЛИ ЦЕДЕВИТУ СА 95:91, НАРЕДНИ МЕЧ СА ЦСКА У БЕОГРАДСКОЈ АРЕНИ

         Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе над Цедевитом у 15. колу АБА лиге да је реално да његов тим регуларни део регионалног такмичења заврши на првом месту.

        „Црвено-бели“ су славили са 95:91 против Загрепчана на гостовању и тако уписали 15. победу у лиги ове сезоне, којом су се учврстили на табели.

         „Ми смо дошли овде после неколико тешких утакмица. Засигурно је могло да се очекује да не можемо да будемо на нивоу оног што смо имали прилику да гледамо Звезду ове сезоне. Сходно томе је и утакмица у другом полувремену била празнична, Цедевита је постигла 58, а Звезда 57 поена. У том добром нападачком издању једне и друге екипе ми смо успели на крају да славимо и после ове победе мислим да је реално да ћемо регуларни део сезоне завршити на првом месту“, рекао је Радоњић.

         Кошаркаш Црвене звезде Немања Дангубић истакао је да је његов тим после лошијег почетка утакмице успео да се врати у игру и победи захваљујући доброј одбрани.

         „Ово је велика победа за нас у дербију. Утакмицу смо отворили лоше, поготово у одбрани. После тога смо одиграли бољу одбрану, дошли до прикључка и повели. Цедевита је углавном била расположена у нападу, као и ми. На крају је најбитнија победа“, нагласио је Дангубић.

         Наредна утакмица кошаркаше Црвене звезде очекује у четвртак од 19 часова, када у 14. колу Евролиге у „Комбанк арени“ дочекују московски ЦСКА.

         Спорт клуб
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари