Радоњић пред Мегу: Да кренемо победом…

ХОЋЕМО ДА ДОБРОМ ИГРОМ ДОЂЕМО ДО ВОЂСТВА И ТАКО КРЕНЕМО

У ОДБРАНУ ТИТУЛЕ

Дејан Радоњић

  • Тек смо у последњем дуелу били комплетни, сада нас чека полуфинални дуел и први меч увек може да се окарактерише као најбитнији - каже тренер Звезде

        Време је за почетак плеј-офа у Суперлиги. Први ће мечеве одиграти Црвена звезда и Мега Лекс (сутра у 21 час). Из клуба су поручили да ће улаз бити слободан.

        - Завршили смо 14 утакмица првог дела Суперлиге, оно што смо планирали смо и остварили. Имали смо проблема кроз такмичење и више него што смо се надали, и прошли кроз изостанке играча.

        Успели смо да налазимо решења и у тим околностима. Нису били само повреде већ и повратак и поновно укључивање после опоравка. Тек у 14. дуелу смо први пут били комплетни, што не значи и да смо били скроз спремни - рекао је Дејан Радоњић на конференцији за медије.

        Има само речи поштовања према наредном ривалу.

        - Нема више простора за такве приче, комплетни смо, чека нас први меч полуфинала са Мегом. Имали смо четири дуела, осим оног на почетку, сви су били густи и неизвесни, треба очекивати добру Мегу из више разлога. То је екипа у одличној форми, и играма и победама показали да заслужују апсолутни респект. Осим стандардног растерећења које имају против нас, добро су играли против нас у Митровици, сада су добили и Партизан у гостима. Имају велики потенцијал, одличног тренера, изванредан концепт.

        Циљ црвено-белих пред ове мечеве је јасан, желе да реше серију што пре са два тријумфа.

        - Први меч у серији увек може да се окарактерише као најбитнији, али ја мислим да је сваки важан. Хоћемо да добром игром дођемо до вођства и тако кренемо у одбрану титуле - поручио је Радоњић и позвао навијаче да дођу и да уз њихову подршку екипа крене до још једног трофеја.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари