Радоњић: Дуел са Цибоном велико искушење

„ЗАГРЕПЧАНИ СУ УСПЕЛИ УСПЕШНО ДА НАДОМЕСТЕ ОДЛАСКЕ ШАРИЋА

И ПЛАНИНИЋА ДОВОЂЕЊЕМ ЛАЛИЋА И БАРАЋА...“

       Дејан Радоњић

         Тренер кошаркаша Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић рекао је за клупски сајт да је предстојећа утакмица са Цибоном у Јадранској лиги велико искушење за његову екипу и додао да очекује да види напредак у игри.

         - Дуел са Цибоном на њеном терену биће велико искушење за нашу младу екипу. Ипак, очекујем да ћемо кроз још један тежак меч наставити да градимо тим.

         Он је навео да не зна да ли ће сутрашњем мечу другог кола Јадранске лиге моћи да рачуна на репрезентативног плејмејкера Стефана Јовића:

         - Још не знамо да ли ћемо у Загребу бити комплетни, јер је Јовић пропустио тренинг после меча са Левским. Ради се о лакшој повреди, али тек на дан утакмице знаћемо да ли ће он бити у саставу.

         Тренер црвено-белих истакао је да се Цибона консолидовала и стабилизовала после финансијских проблема на крају прошле сезоне.

         - Загрепчани су успели успешно да надоместе одласке Шарића и Планинића довођењем Лалића и Бараћа. Међутим, за њих је најзначајније да су продужили сарадњу са плејмејкером Блесингејмом и искусним играчима који су дуго година у систему као што су Давор Кус и Марин Розић. Можда и најзвучније појачање добили су непосредно пред почетак лиге у лику Ван Острома.

         Звезда је у првом колу регионалног такмичења савладала Левски, док су Загрепчани на свом терену поражени од Олимпије.

         Утакмица другог кола Јадранске лиге између Цибоне и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати у Загребу.

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари