Пешић: Немам неспоразума са Ђорђевићем

АКО САЛЕ ЖЕЛИ ДО КРАЈА КАРИЈЕРЕ ДА ВОДИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ, НЕМАМ НИШТА ПРОТИВ

Светислав Пешић са Александром Ђорђевићем

  • Да ли ће клуб допустити селектору да одсуствује током сезоне? „То морате да питате њих“, додаје Пешић

        Светислав Пешић најавио је у четвртак да ће Александар Ђорђевић у септембру напустити репрезентацију и интервјуом за „Vice“ изазвао велику пажњу.

        Неколико сати касније, огласио се и селектор из Немачке, изјавивши да му није потребан лични портпарол и да не крије до када има уговор са Кошаркашким савезом Србије (2019).

        У разговору за „Ало“, Пешић се зачудио констатацији новинара да је узбуркао јавност својом поруком да ће „орлови“ остати без селектора.

        „Шта је ту чудно?“, запитао се чувени тренер.

        Потом је додао да он нема ништа против Ђорђевићевог останка на клупи Србије.

        „Што се мене тиче, ако Сале жели до краја каријере да води репрезентацију Србије, немам ништа против. Он може да буде тренер где год хоће и колико год то хоће. Између мене и Салета нема неспоразума и не желим даље да коментаришем на ту тему“, додао је Пешић.

        На питање да ли ће Бајерн следеће сезоне дозволити Ђорђевићу да води репрезентацију, Пешић је сва питања усмерио ка представницима селекторовог клуба.

        „То већ ја не могу да вам одговорим, то морате да питате људе из Бајерна“, додао је популарни „Кари“.

        Управо став Бавараца биће изузетно важан када ова тема буде поново дошла у центар пажње, јер ће већ од јесени почети квалификације репрезентација за Светско првенство 2019, које ће и током сезоне захтевати два месеца присуства селектора - у новембру и фебруару.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари