Перасовић: Звезда има импресивну сезону…

ЧЕСТИТАМ РАДОЊИЋУ, СТВАРНО РАДИ СЈАЈАН ПОСАО,

НАШ РИВАЛ КОД КУЋЕ ИМА КВАЛИТЕТ ВИШЕ

        Летом ТК 1083, око 19 часова, експедиција Ефеса стигла је у нашу престоницу. Тим Велимира Перасовића упутио се право у Краун плазу, а тек данас ће одрадити шутерски тренинг.

        Иако су сви у редовима турског клуба свесни да их у београдском храму кошарке чека гротло, као и силно мотивисан ривал, у њиховом тиму очигледна је велика доза самопоуздања. А, базирају је на квалитету, искуству и у последње време, одличним издањима у гостима.

        - Црвена звезда има импресивну сезону. Честитам тренеру Радоњићу, стварно ради сјајан посао. Наш ривал код куће има квалитет више. Навијачи праве фантастичну атмосферу и нико ко долази у Београд, не може да каже, ми смо фаворити. Можемо до победе, али морамо да имамо добар дан у скоку. Такође, веома је важно да одговоримо на агресивност и чврстину ривала - поручио је Перасовић.

        Слично размишља и Џејсон Гренџер који сматра да је коначно дошао тренутак да његов тим да његов тим дође до друге победе ван Истанбула.

        - Играмо против тима који је везао седам победа. То довољно говори. Црвена звезда игра на изузетно високом нивоу, уз то код куће играју боље. Дефинитивно, чека нас захтевна утакмица. Али, мислим да смо у правом тренутку за победу у гостима.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари