Паунић: Кад Србија побеђује - сви смо добри

САЛЕТОВА ЕНЕРГИЈА И МЕНТАЛИТЕТ ПОКАЗАЛИ ДА НИЈЕ БИТНО ЗА УСПЕХ ТИМА КОЈА ЋЕ ЕКИПА ИЗАЋИ НА ТЕРЕН

        Повратник у репрезентацију Иван Паунић изјавио је да велика част обучи дрес своје земље после шест година, али и да његов учинак не сме да буде у првом плану.

        „Велика је част играти за репрезентацију. Срећан сам поново овде. Хтео бих да честитам свом тиму на јако доброј утакмици, првенствено младим играчима који су одиграли на врхунском нивоу. Увек сам себе подређивао тиму. Данас ћу бити ја најбољи, сутра неко други. Најважније је да Србија побеђује, а кад је тако сви смо добри“, изјавио је кошаркаш турског Тофаша Танјугу приликом посете Сајму спорта.

        Он је додао да је селектор Ђорђевић за кратко време успео да уради добар посао с обзиром на само два одрађена тренинга на овом окупљању, али да још бољу партију очекује против Грузије.

        Бивши кошаркаш Партизана се осврнуо и на дуго одсуство из репрезентације и пропуштање великих такмичења са три сребрне медаље.

        „Остаје жал што нисам био део репрезентације на претходним окупљањима када смо освајали медаље, али и срећан због момака који су ме заменили. Салетова енергија и менталитет су показали да није битно за успех тима која ће екипа изаћи на терен“, закључио је Паунић који са државним тимом има сребро са ЕП у Пољској и злато са Универзијаде у Београду исте године.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари