„Орлови“ без Марјановића на Еуробаскет?

У САН АНТОНИЈУ СЕ УСПАНИЧИЛИ ЗБОГ (ДЕЗ)ИНФОРМАЦИЈЕ

О „СЛОМЉЕНОМ СТОПАЛУ“ СРПСКОГ ДИВА

Бобан Боби Марјановић

        Потенцијално озбиљан проблем за репрезентацију Србије и селектора Александра Ђорђевића!

        Бобан Марјановић хитно мора на прегледе у САД, пошто Сан Антонио Спурси „из прве руке“ желе да се увере у стање његовог стопала.

        Лавину је покренула прича о Марјановићу објављена на сајту „Bleacher report“, где је помоћни тренер Црвене звезде Телеком Борко Радовић наводно изјавио да је доминантни центар играо финале плеј-офа домаће Суперлиге упркос „сломљеном стопалу“.

        Марјановић је пре петнаестак дана у Италији обавио лекарске прегледе пре потписивања једногодишњег уговора са Спурсима, где је све било у најбољем реду, као и на додатним прегледима којима је подвргнут током припрема националног тима за Еуробаскет.

        Ипак, челницима трофејног NBA тима све то није довољна гаранција и зато ће Бобан Марјановић већ у четвртак морати да се јави на клинику у Лос Анђелесу, како је потврђено из кампа „орлова“ у Крањској Гори.

        Селектор Ђорђевић и комплетна српска кошаркашка јавност могу само да се надају да неће бити даљих компликација и да Спурси неће инсистирати на дужој поштеди, јер би то значило да MVP прве и Топ 16 фазе Евролиге неће моћи да конкурише за наступ на шампионату Европе од 5. до 20. септембра.

        На позицији „пет“ Србија има још Радуљицу, Штимца, Кузмића и Милутинова.

        Бобан Марјановић због рестрикције која важи за све NBA играче ионако не би могао да се пуним капацитетом прикључи тренинзима репрезентације пре 1. августа.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари