Опет фатална последња два минута

КОШАРКАШИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ОСТАЛИ У ЈАДРАНСКОЈ ЛИГИ

СА САМО ДВЕ ПОБЕДЕ

  • Звезда у финиш сусрета ушла са предношћу од три поена (71:68), али је онда, као у готово свакој утакмици ове сезоне, последња два минута одиграла веома лоше и Крка је серијом од 6:0 стигла до друге победе у лиги

        НОВО МЕСТО, (ФоНет) - У деветом колу регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Новом Месту од Крке резултатом 75:73 (13:17, 21:18, 22:16, 19:22) и остала на зачељу табеле са седам пораза и само две победе.

        Првих петнаестак минута црвено-бели су играли веома добро и средином друге четвртине имали су двоцифрену педност, али нису издржали у том темпу и домаћини су већ до полувремена успели да ухвати резултатски прикључак и да на одмор оду са минусом од само једног коша.

        У другом полувремену Црвена звезда је углавном одржавала минимално вођство и у финиш сусрета је ушла са предношћу од три поена (71:68), али је онда, као у готово свакој утакмици ове сезоне, последња два минута одиграла веома лоше и Крка је серијом од 6:0 стигла до друге победе у лиги.

        Крка: Ђурковић, Ројц 1, Петров 16, Мурич 6, Павич 3, Драгић 6, Кривец 5, Братож, Балажич 18, Бакстер 14, Џордан 6.

        Црвена звезда: Човић 3, Цветковић, Илић 2, Лазић 7, Недовић 17, Лешић 10, Суботић 9, Николић, Морисон 4, Милутиновић 4, Б. Поповић, П. Поповић 17.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари