Одличан NBA деби Мирослава Радуљице

ЗА 18 МИНУТА НА ТЕРЕНУ, ШЕСТ ПОЕНА, ЧЕТИРИ СКОКА, АСИСТЕНЦИЈА,

ДВЕ УКРАДЕНЕ ЛОПТЕ, ДВЕ БЛОКАДЕ, АЛИ И ПЕТ ФАУЛОВА

Мирослав Радуљица

        Повремени репрезентативац Србије и бивши кошаркаш ФМП Железника и Партизана, Мирослав Радуљица, дебитовао је у ноћи између уторка и среде за Милвоки Баксе у пријатељској утакмици са Кливленд Кавалирсима.

        Кливленд је као домаћин добио утакмицу резултатом 99:87, а Радуљица је са клупе, за 18 минута на терену, постигао шест поена (2/2 из игре), забележио четири скока, једну асистенцију, две украдене лопте, две блокаде и две изгубљене лопте.

        То је био веома добар учинак за кратко време на терену, а могуће да би га тренер Лери Дру и дуже држао на паркету, али је Радуљица брзо зарадио пет личних грешака.

        Милвоки, у чијим је редовима најбољи био руки, 18-годишњи Грк Јанис Антетокоунмпо са 14 поена, можда је остао без Турчина Ерслана Иљасове на одређени период, с обзиром на то да је крилни кошаркаш „гадно“ изврнуо скочни зглоб, с којим је већ имао проблема. Бакси нису могли да рачунају на тројицу битних играча, Карлоса Делфина, Зазу Пашулију и Екпе Удоха.

        На клупу Кливленда вратио се Мајк Браун, после кратког периода током којег је водио Лос Анђелес Лејкерсе и потом био слободан агент.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари