Никшић: Повређени играчи и тренер Сигала

ЗА ВРЕМЕ ТАЈМ-АУТА МЕЧА БАЛКАНСКЕ ЛИГЕ ИСРЕД КЛУПЕ ПРИШТИНЕ БАЧЕНА ПЕТАРДА ВЕЛИКЕ ЕКСПЛОЗИВНЕ СНАГЕ

        Преко хиљаду љубитеља кошарке у Никшићу дошло је у Спортски центар да бодри Сутјеску у мечу Балканске лиге против Сигала из Приштине.

        Одавно један догађај у граду под Требјесом није привукао већу пажњу и почетак је наговештавао да ће то бити истински празник кошарке.

        Најватренији навијачи Сутјеске у уводним минутама утакмице између осталог су скандирали и „Убиј Шиптара“ и „Косово је срце Србије”, али то као да је постао уобичајени фоклор на утакмицама Балканске лиге.

        Подсећамо да је Сутјеска у децембру гостовала у Пећи, и тада је сва сала током читавог тока утакмице скадирала „Убиј Србина”.

        Све до кобног шестог минута, кошаркаши Сутјеске су имали сјајну подршку. И онда се догодио велики инцидент.

        За велику срамоту и лошу слику о Никшићу побринуо се хулиган који је за време тајм-аута исред клупе Приштине бацио петарду велике експлозивне снаге.

        Да ће бити великих проблема било је јасно само неколико секунди касније, јер су се јасно видели трагови крви на паркету испред клупе Сигала.

        Гости су се одмах повукли у свлачионицу, а делегат Бугарин Камен Тошев је покушао да смири страсти и затражио је од организатора да се удаље најватренији навијачи Сутјеске. Полиција је успела без већих проблема да испразни трибине.

        Делегат је отишао да обавести госте, али када је видео повређене у табору Сигала одлучено је да се прекине утакмица.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари