Никола Калинић: Радоњић зна шта могу

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СРБИЈЕ ИСТИЧЕ ДА ЈЕ ИГРАТИ У ЗВЕЗДИ

„ВЕЛИКА ЧАСТ И ОБАВЕЗА“ И ДА ЈЕ СРЕЋАН ШТО ЋЕ ИГРАТИ ЕВРОЛИГУ

Никола Калинић

        Никола Калинић после сезоне проведене у Радничком из Крагујевца наредне три године наступаће у дресу Црвене звезде.

         „Звезда је један од два највећа клуба у Србији, препознатљива чак и на европском нивоу. Велика је част играти ту, али и обавеза. Сада једва чекам да крене сезона и учинићу све да оправдам поверење“, изјавио је за „Спортски журнал“ Калинић.

        Крилни играч, који се налази на Копаонику, на припремама са репрезентацијом Србије за Светско првенство, заправо ће се вратити на Мали Калемегдан.

         „После Спартака имао сам епизоду у Црвеној звезди. То је била сезона када се Звезда са задром борила за опстанак у АБА лиги, када је тренер био Михајло Увалин. Можда је то тада био превелики скок, из Српске у Јадранску лигу и нисам успео да се докажем, нити да добијем шансу. Клуб се одлучио за неку другу стратегију, а сада се враћам и надам се да ће бити успешније“.

        Калинић је открио да је није у поптуности задовољан претходном сезоном коју је провео у Радничком и да је некако био логичан прелазак у други клуб, на виши ниво такмичења, о коме сви сањају - Евролига.

         „Упознао сам се са тренером Дејаном Радоњићем и рекао ми је шта очекује од мене. Још се не зна какав ће тим бити, али се од мене оекује да пружим најбоље и наравно бескомпромисна борба. Радоњић зна шта могу“, додао је Калинић и изнео и шта он сам очекује да може да уради у предстојећој сезони.

         „Увек када ме то питају кажем 'ништа', само да ћу дати све од себе. Видећемо за шта ће то бити довољно... Надам се за доста тога“, истакао је Калинић.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари