Недовић: Бићу спреман за репрезентацију!

СЕЛЕКТОР ЂОРЂЕВИЋ ЋЕ 9. ЈУЛА ОКУПИТИ ИГРАЧЕ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

У ШПАНИЈИ, А НЕМАЊА ЋЕ МОЋИ ДА СЕ ПРИКЉУЧИ ТЕК КРАЈЕМ МЕСЕЦА

Немања Недовић

        - Прескочићу припреме на Копаонику, али када се 25. јула прикључим државном тиму, бићу спреман - каже наш ас

        Готово истог дана када су завршили обавезе у клубовима, већина наших репрезентативаца се упутила на одмор, како би макар мало напунили батерије за паклено лето.

        Сада су се сви већ опустили и макар мало заборавили на кошарку, напорну сезону и обавезе које су пред њима.

        Док се они релаксирају, Немања Недовић је већ месец дана у пуном тренажном процесу. Дебитантску сезону у Голден Стејту завршио је веома рано и одмах се запутио кући. Али, уместо да се ужива у драгоценом предаху, већи део паузе је потрошио на хуманитарни рад.

        Иако о томе не жели да прича, многи су приметили да је учествовао у неколико акција, а обилазио је и расељене грађане.

        Према ранијем договору са челницима клуба, почетком јуна вратио се за Америку и од тада не излази из дворане.

        - Видећете колики сам сада - кроз осмех почиње причу наш ас кога је наш позив затекао док планира куповину поклона. - Имао сам баш добар програм и доста сам ојачао. Сваки дан сам радио кошаркашке елементе, снагу и кондицију. Резултати су сјајни. Само је викенд био слободан. Спреман сам за све што ме чека.

        Када су правили план за лето, челници клуба су Недовићу обећали да ће тим Летње лиге градити на њему како би што више профитирао из мечева. На том пољу се ништа није променило.

        - Летња лига зависно од пласмана траје до 21 јула. Надам се најбољем, сигуран сам да ћу имати важну улогу и то ми много значи. Клуб озбиљно рачуна на мене и то ми је јасно предочено. Имам велика очекивања од мечева који следе и једва чекам да почне. Свима је у интересу да што више играм.

        Селектор Ђорђевић ће 9. јула окупити играче на које рачуна за Светско првенство у Шпанији, а реално Недовић ће моћи да се прикључи тек крајем месеца. То практично значи да ће прескочити кондиционе део припрема на Копаонику, а према плану екипи ће се прикључити 25. јула.

        - Можда ухватим и пар дана одмора - кроз осмех наставља Недовић. - Шалу на страну, прескочићу почетак рада репрезентације, али када се прикључим бићу у ритму утакмица, потпуно спреман да одговорим свим захтевима селектора. Разговарао сам са Ђорђевићем и све смо се договорили. Посебно ме обрадовало што је рекао да озбиљно рачуна на мене, али и Огњена Кузмића.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари