Нантер: Нисмо без шанси чак и у паклу „Пионира”

ФРАНЦУСКИ ПРВАК ЈЕ У ЧЕТВРТАК УВЕЧЕ ОДРЖАО ТРЕНИНГ И МОГЛО СЕ ПРИМЕТИТИ ЈЕ ДА СУ СВИ ПУНИ ОПТИМИЗМА ПРЕД ДУЕЛ СА ЦРНО-БЕЛИМА

Паскал Донадје

        У тиму Нантера можда нема „великих” имена, али је сигурно да ће се потрудити да скупо продају кожу у мечу другог кола евролигашке групе А против Партизана (петак, 19.00).

        Француски првак је у четвртак увече одржао тренинг у „Пиониру”, а оно што се могло приметити је да су сви пуни оптимизма пред дуел са црно-белима.

        Каква су ваша очекивања пред вечерашњи меч?

        - Верујем да ће бити веома тешка утакмица. Не можете да очекујете да ћете тако лако да победите Партизан, поготово пред њиховим „лудим” навијачима, али верујем да можемо до тријумфа - објашњава можда и највећа звезда шампиона Франацуске Али Траоре.

        Да ли је ово пресудан меч за вашу екипу?

        - Наравно да је боље када тријумфујете, али и ако изгубимо није смак света, има још доста да се игра - каже за „Спорт” француски центар.

        Тренер Нантера Паскал Донадје препустио је улогу фаворита „црно-белима”, али сматра да његова екипа може до подвига.

        - Јасно је да смо аутсајдери, али знам да нисмо без шанси, поготово ако одиграмо на истом нивоу као у мечу против ЦСКА.

        Јесте ли чули за „гробаре”?

        - Да, знам да Партизан има невероватну подршку са трибина и да се овде нико није лепо провео. Ипак, верујем у моју екипу и знам да могу да се изборе са притиском, сви нестрпљиво чекамо да почне меч. Све ово је нова авантура за нас - рекао је тренер Нантера.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари