Монтенегрини својатају Богдана Богдановића

АНТЕНА М: „ШТЕТА ШТО МОМАК НИЈЕ ЗАИГРАО У ДРЕСУ ДРЖАВЕ ЗА КОЈУ ЈЕ ПРИПАДАО СРЦЕМ”

Богдан Богдановић

        Црногорски портал „Антена М” је објавио Богданову фотографију из млађих дана уз објашњење да је „штета што момак није заиграо у дресу државе за коју је припадао срцем”

        Могао је Богдан Богдановић да игра за селекцију Црне Горе. Тако тврди црногорски портал „Антена М” у тексту уз који је приложена његова фотографија из млађих дана.

        - Штета што овај дечак није заиграо у дресу државе којој је припадао срцем. Два прста у облику слова „L” недвосмислено то потврђују. Када је имао 16 година, добио је позив да заигра за Црну Гору. Тада је позван и његов брат од тетке Милош Ћуковић - наводе на почетку текста.

        Објашњавају шта се онда догодило.

        - Ђуковић се одазвао позиву, дошао на припреме, али је лом руке брзо окончао његову кошаркашку каријеру. Посветио се студијама потом и завршио престижну бизнис академију у Лондону. Богдана је по речима једног од актера тих дешавања истакнути стручњак, пореклом из Црне Горе, довео из КК Житко у Партизан, али уз услов да прихвати позив репрезентације Србије. Остало је историја и још једна прича како мала Црна Гора олако препушта другима велике играче - поручују у тексту и желе Богдану пуно среће у NBA лиги што је заслужио и игром и понашањем.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари