Могућ ревијални меч за помоћ КК Партизан

НА ЊЕМУ БИ ТРЕБАЛО ДА БУДУ БИВШИ АСОВИ ПАРТИЗАНА У ЈЕДНОМ ТИМУ,

САДАШЊИ КЛИНЦИ У ДРУГОМ...

„Гробари”

  • У Партизану утврђују да ли је изводљива акција навијача за ревијални меч

        Таква реакција људи је реткост - рече Драган Милосављевић трудећи се да опише феномен подршке навијача Партизана кошаркашком клубу баш у тренутку када се та славна дружина мучи са резултатима и живи у најтежим околностима.

       Такав ветар у леђа није чудио кад се Вујошевићев пројекат борио на путу ка фајнал-фору Евролиге, ка титулама и титулама...

       Али, кад дође до најезде на Пионир у моменту када црно-бели имају седам пораза у 12 мечева АБА лиге а, рецимо, Црвена звезда ниједан, јасно је да се дешава нешто теже објашњиво.

       И тако у круг, од крцатог Пионира у утакмицама против апсолутних аутсајдера, до песме како се „добро памти све” у Чаиру после болног пораза од највећег ривала.

       Резултат, универзални циљ у спорту, чами у другом плану. Толико да се између два окршаја са Црвеном звездом међу навијачима размишља о организовању ревијалног меча за помоћ КК Партизан!

       Са идејом још у повоју, људи чија је емоција усмерена према црно-белој боји пришли су руководиоцима најтрофејнијег српског клуба. Један састанак у уторак, други у четвртак.

       Видеће се да ли је уопште изводљиво у тако кратком року (до 11. марта) организовати комплетан догађај.

       На њему би требало да буду бивши асови Партизана у једном тиму, садашњи клинци у другом. Гледаће их само они који желе да помогну и који ће платити 600 динара за поглед са трибина, 1.000 из партера, 1.600 из ложе.

       Основно питање је да ли ће легенде клуба (а није да их је мали број) имати времена да се одазову на позив.

       Спорстки журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари