Милосављевић: Глупост о „Б“ репрезентацији

НИЈЕ СУМЊАО ДА ЋЕ ЗАЈЕДНО СА САИГРАЧИМА „ЗАПУШИТИ УСТА“ СВИМА КОЈИ СУ СУМЊАЛИ У ЊИХОВ КВАЛИТЕТ

        Репрезентација Србије испраћена је на Европско првенство са дозом зебње због бројних повреда и једног (али итекако значајног) отказа.

        Највећи оптимисти били су селектор Александар Ђорђевић и сами играчи, а на такмичењу се ових дана показује да је њихова вера у сопствене могућности и оно што раде, можда и пресудан фактор на путу ка трећој медаљи у последње четири године.

        Када су га новинари после победе над Италијом подсетили на хендикепе који су овог лета задесили „Орлове“, Драган Милосављевић је само одмахнуо главом и дао мање-више исти одговор као у интервјуу за Мондо на свечаности коју је КСС организовао пред пут за Истанбул:

        „Не бих да причам о глупостима да смо ми Б репрезентација Србије. Сви који су овде имају квалитет и мислим да са Богданом у улози лидера можемо да остваримо оно што смо зацртали“.

        Бек Уникахе потврдио је против „Азура“ да је спреман да поново заигра у евролигашким мечевима. За само 16 минута је нанизао 10 поена и шест скокова, што је статистички био његов највећи учинак на некој утакмици Евробаскета.

        „Сви играчи су дали огроман допринос. Знали смо да ће Италијани тешко одговорити на нашу чврсту игру. Сада смо у полуфиналу, дакле на једну победу од финала и медаље. Одморићемо се и онда почети да размишљамо о томе“, концизан је био Милосављевић.

        Полуфинале против Русије на програму је у петак од 20:30, док се у четвртак у истом термину састају Словенија и бранилац титуле Шпанија.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари