„Марка“: Притисак Пионира „растурио“ Реал

КАКО СУ УТИЦАЈНИ МЕДИЈИ СА ПИРИНЕЈА ВИДЕЛИ ПОБЕДУ ЗВЕЗДЕ НАД „КРАЉЕВСКИМ КЛУБОМ“

        Шпански медији извештавају о још једном поразу „краљевског клуба“ ван Мадрида и подсећају да је тим Пабла Ласа доживео и трећи неуспех у низу на гостовањима.

        „Четврти у последњих пет мечева“, пише „АС“.

        Критикујући лошу игру Мадриђана у нападу, шпански лист оцењује да су изостали офанзивни „механизми“ краљевског клуба - пре свега шут за три поена.

        „Дончић је погодио прву тројку, фантастички Тејлор додао их је још седам (из десет покушаја), а остали су шутирали лоших 0/16. Био је то ненадокнадив минус. Рудијев изостанак се осетио (постао је отац неколико сати касније и остао у Мадриду), као и неиграње повређеног Мачулиса. Успут, Дончић је повредио зглоб и тако се опростио од београдске публике“.

        У извештају „Марке“, аутор такође указује на Дончићеву повреду, уз закључак да због тог разлога пораз није најлошија вест за навијаче Реала.

        У осврту на меч, мадридски лист већ у наслову истиче да је „Притисак Пионира раставио Реал“.

        „Реал је лошом игром закомпликовао себи живот... Изостанци Рудија и Мачулиса били су очигледни, али не могу да служе као алиби за лош наступ и за низак интензитет игре. Црвена звезда, заражена навијањем с трибинама, прогутала је исти Реал који је два дана раније појео Бамберг“, пише исти лист.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари