Мајк Мелоун: Јокић ово лето мора да одмори

ПОМЕШАО СРБИЈУ И ХРВАТСКУ КАДА ЈЕ РЕКАО ДА СУ „ОРЛОВИ“ НА ПУТУ

КА РИЈУ ЕЛИМИНИСАЛИ ИТАЛИЈУ

Никола Јокић и Дирк Новицки

  • Неопходно је да одмори и „очисти“ главу и тело, а касније и ојача тело. Никола мора да ради на снази, дугује то тиму - рекао је тренер Нагетса Мајк Мелоун

        Тренер Денвера Мајк Мелоун саветовао је српског кошаркаша Николу Јокића да пропусти предстојеће Европско првенство и посвети се индивидуалном раду и физичкој спреми.

        Мелоун је, за разлику од клуба који је дао дозволу Јокићу да наступи за национални тим, рекао да би за играча Нагетса боље било одмори после напорне сезоне.

        - Одмор је најбољи лек, прошле године Никола је после репрезентације код нас дошао физички и ментално потрошен. После напорне „руки“ сезоне отишао је у Србију и играо квалификације за Рио, а потом и на Играма. Наравно да је теретана последње место које је желео након тога - рекао је Мелоун америчким медијима.

        Он је додао да је Јокић имао само седам дана одмора и да је то један од разлога зашто је тек од децембра играо у правој форми, иако је тек тада добио праву минутажу од тренера.

        - Неопходно је да одмори и „очисти“ главу и тело, а касније и ојача тело. Никола мора да ради на снази, дугује то тиму, поручио је тренер Денвера, уз грешку јер је помешао Србију и Хрватску када је рекао да су изабраници Александра Ђорђевића на путу ка Рију елиминисали Италију после продужетака.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари