Ловерњ: Човић је рекао Смиљанићу да ме удари

ПИТАО САМ ИГРАЧА ЖЕЛЕЗНИКА ШТА ЋЕ УРАДИТИ, А ОН ЈЕ РЕКАО ДА ЋЕ МИ СЛОМИТИ НОС, СУДИЈА КОЈИ ЈЕ СТАЈАО ПОРЕД НИЈЕ УРАДИО НИШТА

        Сукоб играча ФМП Железника и капитена Партизана Жофрија Ловерња на крају недељне утакмице бацио је у други план причу о мечу.

        Крилни центар црно-белих нашао се у другом полувремену у непосредној близини Ивана Смиљанића и после краће расправе био ударен, када је до њега дотрчао суспендовани плејмејкер „пантера“ Слободан Дунђерски.

        Француз је у уторак, на конференцији за новинаре у хали „Пионир“, описао како је видео ту ситуацију.

        „Од почетка су покушавали да ме увреде, испровоцирају, тражио сам од судије да преузме контролу, стално су вршили вербални притисак на судије. У тренутку када се десио инцидент узео сам лопту да изведем аут испод коша, готово сам сигуран, 80 до 90 одсто, да је из првог реда Небојша Човић тражио од Смиљанића да ме удари у лице. Питао сам играча Железника шта ће урадити, а он је рекао да ће ми сломити нос. Судија који је стајао поред није урадио ништа, не треба нама заштита судија, али тражимо да имамо фер третман“, рекао је Ловерњ на конференцији за новинаре у хали Пионир уочи меча против Мега визуре у Суперлиги.

        На утакмици у Железнику искључени су Ловерњ, Смиљанић, као и тренер Партизана Душко Вујошевић и директор ФМП Железника Владан Митровић због сукоба код записничког стола.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари