Лазић: Нисмо се предали ни на минус 15 поена

ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ЦИБОНЕ ТРЕБАЛА НАМ ЈЕ ЈЕДНА ЈАКА УТАКМИЦА

И ДУЕЛ СА ПАРТИЗАНОМ ДОШАО ЈЕ БАШ У ПРАВО ВРЕМЕ

     Бранко Лазић

        После изузетно тешке утакмице и важне победе над вечитим ривалом Партизаном, кошаркашима Црвене звезде предстоји дуел са екипом Црнокосе.

        Косјерци су једно од најпријатнијих изненађења из КЛС ове сезоне, с обзиром да су поред учешћа на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа успели да изборе пласман и у Супер лигу Србије.

        Пре приче о дуелу са Косјерцима Бранко Лазић још једном се осврнуо на дуел са Партизаном:

        - После пораза од Цибоне у полуфиналу АБА лиге требала нам је једна јака утакмица и дуел са Партизаном дошао је баш у право време. Било је неопходно да докажемо свима да је меч са Цибоном био само лош дан. Тријумфом против вечитог ривала смо се експресно подигли и вратили самопоуздање које ће нам бити неопходно за финиш сезоне - почео је причу Лазић и потом додао:

        - Било је евидентно да смо прво полувреме одиграли у великом грчу, што је можда и било очекивано. Међутим, нисмо се предали ни поред заостатка од 15 поена на полувремену. Заиграли смо агресивно и чврсто у одбрани, постизали смо лаке поене и на крају сломили отпор Партизана и заслужено славили.

        Звезда је без сваке сумње у дуелу са Црнокосом апсолутни фаворит, али према речима Лазића то ће морати да докаже и на терену:

        - Нема сумње да смо квалитетнији тим, али ни у ком случају не сме доћи до било каквог опуштања. Екипа из Косјерића долази потпуно растерећена, јер нема шта да изгуби. Ми желимо да наставимо победнички низ како бисмо направили још један корак ка освајању првог места у лигашком делу - закључио је Лазић.

        Дуел са популарним „скакавцима” на програму је у суботу 3. маја у дворани Пионир са почетком у 17 сати. Улазнице за овај меч у петак се могу купити на благајни Евентима у ТЦ Ушће, а на дан меча карте ће се продавати на свим продајним местима Евентима, као и на билетарници Пионира од 13 сати па све до почетка утакмице.

        Цене улазница су непромењене и коштају 250 (трибине), 500 (партер), 1.000 (плава и бела ложа), 1.500 (ложа) и 5.000 динара (почасна места уз терен).

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари