КК Партизан први пут после 11 година у Бару

ПАВИЋЕВИЋ: ЗАИСТА ЈЕ ОГРОМНО ИНТЕРЕСОВАЊЕ, БИ БИЛА ПРЕМАЛА И ДУПЛО ВЕЋА ДВОРАНА

Ђорђије Павићевић

  • Заиста је огромно интересовање. Мислим да би била премала и дупло већа дворана од „Тополице“, каже тренер и алфа и омега Морнара, Ђорђије Павићевић, последњих дана најтраженија личност у Бару

        БАР већ извесно време тресе кошаркашка грозница која се повећала после уласка Морнара у Лигу шампиона. Карте за гостовање Партизана на дебију Морнара у Јадранској лиги вечерас 19:00 су плануле још пре неки дан...

        - Заиста је огромно интересовање. Мислим да би била премала и дупло већа дворана од „Тополице“ - каже тренер и алфа и омега Морнара, Ђорђије Павићевић, последњих дана најтраженија личност у Бару, посебно после тријумфа над Игокеом.

        После 11 година, Партизан ће први пут такмичарски крочити у Бар, што ће бити прилика да и верни навијачи црно-белих виде своје љубимце уживо и подрже тим Александра Џикића.

        - Биће и навијача Партизана. Верујем да ће сви не само у дворани, него и поред ТВ екрана, имати прилику да уживају у квалитетној кошарци. Ми смо се физички истрошили у дуелима са Игокеом, али смо се емоционално напунили после успеха. Ако одиграмо као против екипе из Лакташа, очекујем да буде спектакл, јер је Бар, као кошаркашки центар, то и заслужио - додаје Павићевић, чији ће тим у односу на квалификационе мечеве у Лиги шампиона бити јачи и за искусног центра Младена Пантића.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари