КК ЦЗ: Апел за фер навијање, казне ригорозне

ПРЕД ДУЕЛ ТРЕЋЕГ КОЛА ЕВРОКУПА ИЗМЕЂУ ЗВЕЗДЕ И ПАНИОНИОСА,

ОДРЖАН РЕДОВНИ САСТАНАК СВИХ БЕЗБЕДНОСНИХ СЛУЖБИ

Давор Ристовић

        С обзиром да је реч о утакмици међународног карактера, меч са Атињанима такође носи епитет утакмице високог ризика:

        - Све је спремно за дуел са Паниониосом, што смо са задовољством заједнички констатовали на састанку за безбедност. Ипак, у целом том послу нам је преко потребна и помоћ навијача, односно њихова сарадња. Још једном у име клуба апелујем на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен и употребе ласера и пиротехничких средстава, јер ће у супротном казне бити ригорозне - рекао је Давор Ристовић, директор Црвене звезде, који је потом додао:

        - После бројних новчаних санкција прошле и ове сезоне упућено нам је последње упозорење да ће се сваки наредни и најмањи инцидент санкционисати као тежи прекршај што за последицу може да има високе новчане казне, играње пред празним трибинама, одузимање бодова, па чак и искључење и европских такмичења на годину дана.

        Као пример сјајног навијања Ристовић је издвојио дуел против Билбаа у првом колу друге фазе Еврокупа:

        - Меч је протекао без и најмањег инцидента и то је оно што у будућности желимо на свим мечевима Црвене звезде. Надам се да ће и овог пута навијачи препознати тренутак и изузетну важност меча са Паниониосом, да ће испунити Пионир до последњег места и својим навијањем пружити неопходну подршку екипи у намери да забележи још једну победу.

        Улазнице за меч са Паниониосом од понедељка се продају на свим продајним местима Евентима по ценама од 500 (трибине), 1000 (партер), 2000 (бела и плава ложа), 2500 (ложа) и 5000 динара (почасна места уз терен).

        Такође карте ће се продавати и на благајни Пионира на дан утакмице од 17 сати па све до почетка меча. Капије Београдског храма кошарке биће отворене два сата пре старта утакмице.

        Први оперативац црвено-белих апострофирао је квалитет грчког тима, који је додуше у Л групи Еврокупа стартовао са два пораза:

        - Налазе се у самом врху грчког шампионата, одмах иза неприкосновених Олимпијакоса и Панатинаикоса. У последњем колу домаћег првенства забележили су убедљиву победу, а ова утакмица за њих представља последњи воз за пролазак у други круг. Паниониос представља скуп изванредних играча, а у прилог томе говори и податак да је МекКолум први стрелац грчке лиге - закључио је Ристовић.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари