Капитен Партизана: Сатерани смо уза зид

ИЗГУБИЛИ СМО ОВУ ПРВУ УТАКМИЦУ, ОВО ЈЕ НЕШТО САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ НЕГО ЛИГАШКИ ДЕО…

                                              Новица Величковић

  • Морамо да реагујемо на утакмици у Железнику да бисмо омогућили себи прилику да се у мајсторици боримо за финале. Мора више да се трчи, они су млади момци, жељни борбе - рекао је капитен Партизана

        Кошаркаши Партизана поразом на домаћем терену почели су полуфиналну серију плеј-офа Суперлиге која се игра на две победе. Млади кошаркаши ФМП изненадили су црно-беле пред њиховим навијачима (96:91), и у петак ће у дворани у Железнику имати прилику да тријумфом изборе пласман у финале националног шампионата.

        - Изгубили смо ову прву утакмицу. Ово је нешто сасвим другачије него лигашки део. Да се не лажемо, сатерани смо уза зид. Морамо да реагујемо на утакмици у Железнику да бисмо омогућили себи прилику да се у мајсторици боримо за финале. Мора више да се трчи, они су млади момци, жељни борбе. Сви се боре, нема ту - истакао је капитен Партизана Новица Величковић.

        Упитан да прокоментарише утисак новинара да је поново био најборбенији у тиму, капитен Партизана је одговорио:

        - Мени је у глави само да се борим, као и мојим саиграчима. У појединим моментима нам то фали. Мени је та борбеност донела малтене све у кошарци. Није битно да ли сам најборбенији и да ли највише волим овај клуб. Битно је само да добијемо - поручио је Величковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари