Јокић без скока поентирао преко Новицког

СРПСКИ КОШАРКАШ ЈЕ НА ГОСТОВАЊУ У ТЕКСАСУ ЗАБЕЛЕЖИО 7 ПОЕНА,

8 СКОКОВА И 4 АСИСТЕНЦИЈЕ

  • Никола Јокић у ноћи између уторка и среде није имао „импресивне“ бројке на какве нас је навикао ове сезоне, делом и због мале минутаже, али је један потез са меча запањио све присутне укључујући и противничког тренера

        Никола Јокић и Денвер не иду у плеј-оф.

        Из тог разлога је српски кошаркаш на мечу против Даласа имао смањену минутажу (20 минута) како би његов тренер Мајк Малоун испробао и неке друге играче, видео колико могу, и вероватно успут донео одлуку да ли ће и колико на њих рачунати у наредној сезони.

        Филозофија је и даље иста - Денвер ће „градити“ око Николе Јокића, а српски кошаркаш је у гостовању у Тексасу забележио 7 поена, 8 скокова и 4 асистенције, али се један потез издвојио...

        Он је у трећем кварталу постигао поене преко Дирка Новицког, а да није ни скочио!

        То је после меча прокоментарисао и Мајк Малоун који је препричао поглед сјајног стратега Даласа Рика Карлајла који је остао у чуду, колико вероватно и његови помоћници и кошаркаши.

       „Рик и ја смо иначе добри пријатељи, а када се то десило само ме је погледао преко рамена и рекао мора да се шалиш са мном?. Тај потез ми се више допада него два покушаја за три у транзицији. Био је у самом рекету када је извео тај скок-шут, у ком и није било скока, али ћу свакако лакше поднети то него она два покушаја за три“, казао је тренер Денвера.

        О чему је причао погледајте на 1:26.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари