„Губитник“ Тео изгубио опкладу од саиграча

КОЛИКО ГОД САМ ВЕРОВАО У ОВУ ЕКИПУ, НИСАМ ВЕРОВАО ДА МОЖЕМО ОВАКО ДОБРО ДА ИГРАМО

Милош Теодосић

        Каква победа против Аустралије!

        Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је да није веровао да његова екипа може да игра толико добро као данас и да ће се тим трудити да победи САД и освоји златну олимпијску медаљу.

        „Колико год сам веровао у ову екипу, нисам веровао да можемо овако добро да играмо. Показали смо карактер и оно о чему смо причали свих ових година, да је тимски дух нешто... Не знам“, рекао је Теодосић новинарима после утакмице.

        Србије се пласирала у финале Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, пошто је убедљиво победила Аустралију.

        „Сјајна победа, изванредна утакмица. Зауставити Аустралију на 14 поена у полувремену је нестварно. У првој смо примили 95 од њих“, додао је капитен.

        Он је истакао да му не смета што ће се створити еуфорија после велике победе.

        „Зашто не би било еуфорије? Није мала ствар играти финале Олимпијских игара. Показали смо да смо сјајни у тимским спортовима ватерполу, одбојци. Остаје жал што су кошаркашице изгубиле, али људи у Србији треба да буду поносни сваким учесником ових Олимпијских игара“, рекао је Теодосић.

        „Играћемо своју игру и трудити се да дамо све на терену и видећемо да ли ће то бити довољно за огромну сензацију“, рекао је Теодосић и додао да се сећа утакмица против САД у финалу Олимпијских игара у Атланти 1996. године, као и великог тријумфа на Светском првенству 2002.

        Никола Калинић је казао да Србија није дозволила да се понови утакмица са Аустралијом из групне фазе.

        „Очекивали смо да одиграмо боље него у првој утакмици са њима. Можемо да дозволимо неком једном да нас пребије, али смо извукли поуке и били одлучни, мотивисани и показали да имамо искуства из полуфинала светског и европског првенства“, казао је Калинић.

        Он је навео да ће његова екипа знати како да се супротстави екипи САД.

        „Зна се какав је тим Америка. Играли смо против њих, знамо шта да очекујемо тако да мислим да ћемо да пружимо већи отпор него пре две године у финалу Светског првенства. Спремићемо се и видећемо како ће бити“, додао је Калинић.

ОПКЛАДА

        Теодосић је казао да је уласком у финале Олимпијских игара изгубио опкладу од Немање Недовића и Богдана Богдановића, којима ће морати да плати смештај на Ибици.

         По његовој оцени, биће јако тешко у финалу против САД.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари