Фенербахче славио у паклу Пионира 78:88

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ ПРЕ УТАКМИЦЕ ПЕВАО И ХИМНУ ПАРТИЗАНА, АЛИ НИЈЕ ИМАО МИЛОСТИ ПРЕМА КЛУБУ У КОЈЕМ ЈЕ ЗАВРШИО ИГРАЧКУ И ПОЧЕО ТРЕНЕРСКУ КАРИЈЕРУ

        Жељко Обрадовић и Фенербахче били су успешнији у дуелу са Партизаном и заслужено су славили на врућем гостовању у Београду.

        Након четири кола Евролиге, три екипе и даље имају максималан учинак - Фенербахче и Олимпијакос су се победама у Београду, односно Сијени придружили Реалу, који је дан раније протутњао Стразбуром.

        Жељко Обрадовић је пре утакмице певао и химну Партизана, али није имао милости према клубу у којем је завршио играчку и почео тренерску каријеру.

        У мечу који је обележило очајно суђење са много техничких грешака, укључујући и искључење некадашњег Обрадовићевог тренера Душка Вујошевића, херој „жуто-црних” је био Бојан Богдановић.

        Хрватски шутер је уписао 26 поена (тројке 9-6), док су на другој страни најбољи били Жофри Ловерњ (20 кошева, 10 скокова) и Таренс Кинзи (18 и седам).

        Олимпијакос је лако савладао Монтепаски (70:62), иако ниједан играч двоструког узастопног шампиона Европе није имао двоцифрен број погодака!

        Уписала су се десеторица, а на девет поена су се зауставили Василис Спанулис, Брајант Данстон, Мирза Бегић и Метју Лојески.

        Зјелона Гора је у узбудљивом финишу поражена у Пољској од Галатасараја, а у дербију вечери, Барселона је поразила ЦСКА (79:70).

        Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари