Евролига: „Убица џинова” чека моћни ЦСКА

МОЖЕ ЛИ ЗВЕЗДА У ГРОТЛУ АРЕНЕ ДА СРУШИ И ШАМПИОНА ЕВРОПЕ, МОСКОВСКУ АРМИЈУ СА ТЕОДОСИЋЕМ?

        Убица џинова чека новог моћног противника - реченица је којом је на званичном сајту Евролиге започета најава спектакла (четвртак, 19, ТВ Спорт клуб) у режији Црвене звезде мтс и ЦСКА на паркету Комбанк арене

        Након што је прегазио шампионе из 2014. и 2015, Радоњићев тим чека актуелног првака, лидера са само два пораза и најбољим нападом који у просеку убацује 92 поена по мечу.

        Црвена звезда ће на паркет изнети другу најбољу одбрану лиге, одбрану која у просеку прима 75 поена по меч. Али и све остало што има. Емоције, енергију, жељу и хук из преко 20 хиљада грла.

        Да ли ће то бити довољно, да се први пут, у десетом јубиларном мечу, сруши ЦСКА и макар мало реваншира за 3-0 у прошлогодишњем четвртфиналу остаје да се види.

        Али, оно што је сигурно, свако смањење утицаја Милоша Теодосића, са 18,7 поена најбољим стрелцем и најбољим асистентом са 8,2 додавања по мечу, био би велики корак ка победи.

        И без капитена Србије Димитрис Итудис има импресиван арсенал, показао је то недавно, победом у Тел Авиву, кад чак ни Де Коло није био у саставу. Ипак, са правим Теодосићем и без њега, ЦСКА сигурно није исти тим.

        - За Теодосића мора да се спреми специјална одбрана - поручио је Бранко Лазић који је по обичају увек задужен за чување највећих звезда ривала.

        - Он је тренутно најбољи плејмејкер у Европи и биће изузетно тешко. Али, надам се да ћемо сви заједно успети да изнесемо тај меч како треба и да победимо. Што да не.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари