Eurohoops: Радоњић тренер 7. кола Евролиге!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕДИНА ЕКИПА КОЈА ЈЕ У ОВОМ КОЛУ УСПЕЛА ДА ТРИЈУМФУЈЕ И У ГОСТИМА

Дејан Радоњић

        „Погодите који је једини тим добио у гостима у седмом колу Евролиге? Да, у праву сте. То је Црвена звезда, која је успела да тријумфује у Немачкој против Бамберга. Тренер Радоњић је момак који је обично на насловним странама због његових изјава, али и резултата. Поново је победио! Ова победа води Србе на прави пут и нема сумње да ће се борити за плеј-оф. А, онда - ко зна...“, овим речима објашњено је због чега је Дејан Радоњић тренер кола Евролиге.

        И заслужио је популарни „Дејо“ награду.

        Иако међу појединим навијачима Црвене звезде из непознатих  разлога још увек није стекао пуно поверење, црногорски стручњак наставља да одушевљава Европу и Звезди доноси победе у Евролиги и домаћим и регионалним такмичењима.

        Портал „Eurohoops“ је изабрао најбоље из седмог кола.

        МВП титула припала је Серхију Љуљу, који је у дербију са Панатинаикосом поставио евролигашки рекорд каријере са 30 поена. Од тога је са пет последњих донео победу „краљевском клубу“.

        Петорку кола чине: Серхио Љуљ, Томас Ертел, Бредли Вонамејкер, Сони Вимс и Брок Мотум.

        Шејн Ларкин је најбољи играч екипе која је изгубила. Он је у поразу Басконије од Милана постигао 21 поен и имао девет асистенција. Дарушафака је направила највећу победу бацивши на колена ЦСКА. Московљани су у Истанбулу доживели први пораз.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари