Еуробаскет: Апел Ивковића - Подржите момке!

СЕЛЕКТОР „ОРЛОВА“ ПОЗВАО НАВИЈАЧЕ ДА ПРУЖЕ ПОДРШКУ ЊЕГОВОМ ТИМУ ТОКОМ ПОСЛЕДЊЕ, ОДЛУЧУЈУЋЕ УТАКМИЦЕ: „ЗАСЛУЖИЛИ СУ ЈЕ!“

        „Орлови“ Душана Ивковића боравиће у суботу последњи пут овог лета заједно на терену. Одиграће свој завршни меч на Европском првенству (ЕП). Најважнији!

        Након два и по месеца заједничког рада и живота, бориће се са Италијанима за освајање седмог места и пласман на Светско првенство у Шпанији. Меч ће почети у 17.30 часова.

        „Играмо утакмицу која решава све. То је наша трећа меч лопта за пласман“, изјавио је Ивковић испред дворане Јежица.

        У осврту на квалитет наредног ривала, селектор је оценио да ће „орлови“ морати да почну утакмицу много концентрисаније и прибраније него претходне две, које су изгубили.

        „Очекујем и сигуран сам у то да ћемо одиграти одлучно. Та утакмица би требало да буде круна једног огромног труда, који је ова генерација уложила. Ту смо, пред циљем, у самој завршници трке...“, додао је Ивковић.

        Улог је огроман - или ће наша репрезентација догодине бити део светске елите, или ће поново изостати са великог такмичења, као и прошлог лета.

        „Ови млади играчи заслужују велику подршку. Уложен је велики труд, пре свега су то учинили играчи који су радили целог лета. Имали смо велику подршку у Јесеницама и овде, у Љубљани. Очекујем је и даље и потребна нам је“, подвукао је Ивковић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари