Ел-Еј Клиперси у нову сезону без Теодосића?

NBA ФРАНШИЗА ИЗ КАЛИФОРНИЈЕ БИ НА ПОЗИЦИЈИ ОРГАНИЗАТОРА ИГРЕ ВОЛЕЛА ДА ИМА МЛАЂЕГ ИГРАЧА

Милош Теодосић

        Каријера Милоша Теодосића у Лос Анђелес Клиперсима могла би да се заврши после само једне сезоне јер франшиза из Калифорније не планира да задржи српског плејмејкера, потврдио је „Спортанду“ извор из NBA лиге.

        Теодосић има „опцију играча“ у вредности од 6,3 милиона долара за следећу сезону која може да се активира до 24. јуна, међутим, његов останак у Клиперсима неће бити гарантован до 15. јула.

        Уколико се Клиперси одлуче да се растану са некадашњим играчем ФМП, Олимпијакоса и ЦСКА пре 15. јула мораће да му плате 2.1 милион долара. У клубу из Лос Анђелеса размишљају у том правцу, наводи „Спортандо“.

        Теодосић је у дебитантској сезони у NBA лиги имао много проблема са повредама и одиграо је само 37 утакмица. Управо је брига због његовог здравља један од кључних детаља у одлуци Клиперса.

        Клиперси би на позицији организатора игре волели да имају млађег играча и плаше се да Теодосићев проблем са ногом неће бити потпуно решен“, рекли су извори „Спортанду.“

        Уколико српски репрезентативац добије добру понуду могао би да се врати у Европу, али не искључује се ни могућност останка у САД.

        Теодосић је прошле сезоне просечно постизао 9.5 поена, уз 4.6 асистенција и 2.8 скока.

        Спорт Клуб
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари