Дејан Радоњић: Овде се живи за и од дербија

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ ЈЕ ДОДАО ДА МЕЧ ИМА И РЕЗУЛТАТСКИ ЗНАЧАЈ

ИАКО ЈЕ ТЕК ДРУГО КОЛО

Дејан Радоњић

        Већ на старту домаћег такмичења ће навијачи моћи да уживају у новом вечитом дербију и окршају између Црвене звезде и Партизана. Сутра ће, у дворани „Александар Николић” два најбоља српска клуба поново одмерити снаге (20.00 часова).

        Тренер црвено-белих Дејан Радоњић верује да његов тим може до тријумфа.

        - Добро се зна шта носе мечеви између Звезде и Партизана. Без обзира на то што је тек друго коло утакмица има резултатски значај. Наш циљ је јасан, желимо да победимо и надамо се да ће се то и десити - поручио је Радоњић.

        Истакао је да нема потребе да се троши превише речи о мотивацији и приступу оваквом мечу.

        - Овде се живи за дербије и од дербија. Јано је зашто је то тако и зашто ће увек бити тако, без обзира на све утакмице које се играју мимо тих дуела. Питање је да ли уопште има фаворита, јер се много пута дешавало да победи екипа која има мање шансе по тим параметрима. У дербију се заборавља све што је било током сезоне, победе, порази, форма и обе екипе ће у меч ући са жељом да извуку максимум и да славе.

        Стратег Звезде неће моћи да рачуна на првог плејмејкера Стефана Јовића, док ће у тиму бити Бранко Лазић који није играо у Суботици.

        - Стефан је био у Минхену на прегледима, после чега је наставио са планираним радом, надам се да ће после дербија почети да тренира са екипом. Бранко има одређених проблема, вуче повреду од Купа, али не онако како се то представило. Он ће због потрошње добити простор у једном тренутку, али је најважније да спремни дочекамо завршницу шампионата - закључио је Радоњић и додао да није битно причати о подлеи минутаже и да ће кроз наредне мечеве увек радити оно што мисли да је најбоље за тим.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари